Diensten

Wegvervoer

Het vervoer van jouw pakketten, pallets en stukgoed over de weg. Zowel op groupage-basis als ook per expresse. Voor het internationale pakketvervoer binnen Europa gelden zeer korte transittijden.

Lucht-en zeevracht

NedXpress® heeft haar eigen agent op Schiphol (TAPA gecertificeerd) voor de zendingen die je op basis van luchtvracht wilt verzenden. Het papierwerk wordt volledig door ons verzorgd. Voor het vervoer van de containers of deelzendingen (LCL) heeft NedXpress® de beschikking over een vertegenwoordiging in de Rotterdamse haven waar een team van ervaren expediteurs klaarstaat om uw zendingen te verzorgen. NedXpress® werkt met meerdere rederijen samen.

E-Commerce

Voor de e-commerce kan NedXpress® je een volledig pakket aan diensten aanbieden. Wij bieden een totaalpakket waarbij wij jouw voorraad beheren, orders verwerken en de distributie naar jouw klanten verzorgen. Uiteraard leveren wij alle gewenste rapportages aan. Ook de retouren-logistiek kan door NedXpress® worden verzorgd.

Koeriersdiensten

Als jouw zending met de grootst mogelijke spoed moet worden afgeleverd kan NedXpress® deze direct per koerier wereldwijd laten bezorgen. Daarbij is het zelfs mogelijk om deze met een on-boardkoerier direct te laten bezorgen.